Nieuw telefoonnummer verloskundige

Wijziging telefoonnummer verloskundige De 9 Maanden

Per vrijdag 24 januari wijzigt ons telefoonnummer in 0341-239003.

De verloskundige is vanaf dat moment voor al je (hulp)vragen bereikbaar op dit lokale nummer. Je krijgt een keuzemenu te horen waarbij je altijd kan kiezen voor in ieder geval:

  1. spoed

Andere opties betreffen het maken van afspraken, administratieve vragen of niet-spoedeisende medische vragen.
De tijden voor telefonisch spreekuur blijven gelijk. Dus maandag tot en met vrijdag 9-13 uur en 17-19 uur.

Wij werken zonder assistente. Zo heb je altijd direct een verloskundige aan de telefoon. Onze dienstdoende is 24 uur lang oproepbaar voor bevallingen en andere spoedeisende zorg in en rond Harderwijk. Tevens doet zij kraamvisites en het telefonisch spreekuur. Je kan begrijpen dat wij tijdens een drukke dienst niet alles tegelijk kunnen doen. Bevallingen en andere spoedconsulten gaan voor. Als de dienstdoende verloskundige bij een bevalling staat of in gesprek is zul je vanaf nu een andere welkomstboodschap te horen krijgen. Dit is voor ons gemakkelijk op afstand in te stellen.
Zo weet je wat mogelijk de reden is als we niet opnemen. Let op! Spoedberichten nemen we natuurlijk altijd op.

We sturen al onze cliënten een mail over de wijziging in telefoonnummer. Tevens zullen we op onze afspraken kaarten ed het telefoonnummer wijzigen. Onze oude telefoonnummers blijven nog een tijdje in gebruik om misverstanden te kunnen opvangen.

adminstratief medewerker