Zwangerschapsverlof Merel

Bijna is het dan zover. Onze Merel gaat met zwangerschapsverlof vanaf 7 juli as. We zijn blij dat haar zwangerschap tot nu toe goed verloopt. Ze heeft het werk goed kunnen volhouden. Reden te meer om vanaf volgende week heerlijk van haar verlof te genieten. Half augustus wordt de kleine spruit verwacht. Natuurlijk volgt dan weer een nieuws bericht op onze site.

Merels zwangerschapsverlof duurt 16 weken en in die tijd wordt zij vervangen door Jacobiene van Oosterom-Paul. Vele van jullie hebben haar al ontmoet de afgelopen maanden. We hebben haar in die tijd ingewerkt, zodat ze helemaal ingeburgerd is in de werkwijze van onze praktijk. En zodat onze cliënten aan haar hebben kunnen wennen. Tot nu toe is dit allemaal naar tevredenheid verlopen. We zijn dan ook blij met haar als collega tijdens Merels zwangerschapsverlof.

Hieronder stelt ze zich even voor:

“Mijn naam is Jacobiene van Oosterom-Paul en woon samen met mijn man in Putten.
In februari is mijn droom werkelijkheid geworden en ben ik afgestudeerd als verloskundige.
Ik wil graag mijn ervaringen en kennis nog verder uitbreiden en loop daarom al vanaf 14 februari mee in deze praktijk. Ik hoop dat ik op deze manier de praktijk goed heb leren kennen. En tijdens Merels zwangerschapsverlof kom ik de praktijk versterken.
Mijn missie is om persoonlijke zorg te bieden, goed te luisteren en aanstaande ouders goed te begeleiden in deze bijzondere periode in hun leven.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!”

Wij zijn blij dat ons team de komende maanden compleet blijft. We blijven jullie begeleiden zoals jullie gewend zijn van ons. Bij vragen of ongerustheid horen we het graag.

<- Terug