Hilde loopt stage bij De 9 Maanden

Hilde is 4e jaars student en loopt het komend half jaar deeltijd stage bij ons. Hieronder stelt ze zich even voor:

‘Lieve allemaal,

Ik ben Hilde en ik kom van 26 november tot 17 mei stage lopen bij De 9 Maanden. Ik ben 22 jaar en ik woon in het Drentse Zuidwolde. Ik zit op dit moment in het laatste jaar van de opleiding tot verloskundige in Groningen. Ik zal de meeste weken drie dagen per week aanwezig zijn bij De 9 Maanden, de andere dagen volg ik een minor aan de Universiteit van Amsterdam.

student verloskundige

Je kunt mij tegenkomen bij de controles, tijdens de bevalling en bij de kraamvisites. Wanneer je dit niet prettig vindt, kun je dit altijd aangeven bij mij of de verloskundige. In de loop van m’n stage zal ik steeds meer zelfstandig gaan doen, maar er zal altijd een verloskundige in de buurt zijn die me ondersteunt waar nodig.

Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie gauw tegen te komen!

Groeten Hilde Plomp’

Wij wensen Hilde veel succes en vele mooie geboortes toe. We hopen dat ze het vertrouwen van jullie krijgt en zich mede daardoor kan ontwikkelen tot een fantastische verloskundige.