Start Borstvoedingsspreekuur bij De 9 Maanden

Per 5 september start verloskundigenpraktijk De 9 Maanden met een maandelijks borstvoedingsspreekuur. Dit borstvoedingsspreekuur wordt gehouden door Erna Schuitema. Zij is lactatiekundige bij de Kraamvogel en is eigenaar van lactatiekundige praktijk ‘Met de borst vooruit’.

Het kan een groot voordeel zijn om je tijdens de zwangerschap voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Dat kan door het volgen van een cursus bij Erna via de Kraamvogel.

Het kan echter zijn dat je gerichtere informatie wens die voor jou van toepassing is. Bijvoorbeeld door een minder goede borstvoeding ervaring in het verleden. Of misschien heb je twijfels over of je lichaam zich al wel aan het voorbereiden is op het geven van borstvoeding (kleine borsten, vlakke of gevoelige tepels enz). Dan kan een 1-op-1 borstvoedingsspreekuur bij een lactatiekundige erg verhelderend zijn. Bovendien is het in een vertrouwde omgeving, namelijk in de verloskundigenpraktijk.

Het borstvoedingsspreekuur vindt in 2017 plaatst op 5 september, 24 oktober en 12 december van 10-12 uur. Je kunt via ons een afspraak inplannen.

Nog een laatste tip: Het is echt de moeite waard om je aan te melden voor de ICARE ledenvereniging. Zeker met een kleintje op komst levert het veel voordeel op.

<- Terug