20 weken echo’s en pretecho’s in eigen praktijk

2021: Uitbreiding zorgaanbod met 20 weken echo’s en pretecho’s. 

Onze toekomstdroom is een verloskundigenpraktijk met een compleet zorgaanbod. Van preconceptiezorg tot anticonceptiezorg en alles wat daartussenin zit. We maken sinds 2012 al echo’s in onze eigen praktijk. Dit jaar breiden we de mogelijkheden daarvoor uit. Met een gloednieuw echo apparaat zijn wij klaar om de 13 en 20 weken screeningsecho’s (SEO) en pretecho’s te gaan aanbieden. Hiervoor hebben wij ons team uitgebreid met ervaren SEO echoscopiste Rony Nichting.

Rony stelt zich even kort voor. Wil je meer over haar weten kijk dan even bij ons team:

“Ik ben Rony en ik ben nu 12 jaar echoscopist. Ik doe dit werk met hart en ziel. Het is enorm boeiend en iedere dag is weer anders. Heerlijk om met zoveel mensen te werken die aan het begin van ouderschap staan, of een jong gezin hebben! Ik ga nu in deze praktijk voornamelijk de 20 weken echo’s doen, maar ik ben voor alle zwangerschapsecho’s in te zetten. Vanaf september ook de 13 weken SEO, waarvoor alle echoscopisten in Nederland worden bijgeschoold. Weer een leuke nieuwe uitdaging!”

Wij zijn ervan overtuigd dat wij aan Rony een fijne en bevlogen nieuwe collega hebben. De eerste 20 weken echo’s zijn al ingepland. Ook hopen we binnenkort afspraken te kunnen gaan plannen voor geslacht bepalende echo’s. Dit zijn de pretecho’s waar in eerste instantie mee gestart wordt. En wie weet komt er later dit jaar nog uitbreiding in ons aanbod. Ook helpt Rony ons tijdens het zwangerschapsverlof van Merel, met het overnemen van haar echo spreekuur. Om al je echo’s veilig te kunnen bewaren, krijg je van ons bij je eerste echo een usb stick mee. Je kan de usbstick daarna meenemen naar iedere echo afspraak. En zo heb je na 9 maanden een mooi en blijvend overzicht van de groei en ontwikkeling van jullie ongeboren kindje. Wil je weten welke echo’s wij allemaal nog meer voor je kunnen maken? Lees dan hier verder.