Zomer waarnemer

De zomervakantie staat voor de deur. De verloskundigen van De 9 Maanden in Harderwijk gaan om de beurt genieten van een vakantie met het gezin. Maar er willen ook veel baby’s geboren worden in Harderwijk, Hierden eo de komende maanden. Om die reden hebben wij voor een waarnemer gezorgd, zodat er gewoon 3 verloskundigen werkzaam zijn bij De 9 Maanden.

Liesbeth de Bruijn is onze waarnemer. Wij zijn erg blij met haar komst. Hieronder stelt ze zich even voor:

“Hallo, ik ben Liesbeth de Bruijn, 54 jaar en ik kom gedurende de zomer 6 weken waarnemen in deze verloskundige praktijk.

Ik ben al 26 jaar vroedvrouw en daarnaast ben ik moeder van 4 dochters, waarvan er 3 al volwassen zijn. Al vanaf dat ik 12 jaar was wilde ik vroedvrouw worden, in 1991 is me dat eindelijk gelukt nadat ik eerst de opleiding voor verpleegkundige heb gedaan. Ik heb jaren gewerkt als vroedvrouw in een solo-praktijk en als maat in een grote vroedvrouwenpraktijk in Arnhem.

Daarnaast ben ik sinds 2011 lactatiekundige en heb ik naast het werk als vroedvrouw en lactatiekundige altijd veel andere dingen gedaan. Ik ben een bezige bij die niet van stilzitten houd, hoewel ik dat tijdens een bevalling dan weer wel heel goed kan!

1½ jaar geleden heb ik besloten dat ik toe was aan iets nieuws, vandaar dat ik nu als waarnemer aan het werk ben. Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan en jullie in die korte periode dat ik er ben te begeleiden in deze voor jullie zo bijzondere periode.”

Wij hebben er vertrouwen in dat Liesbeth samen met ons, goed voor onze cliënten zal zorgen. En we zijn blij dat ze haar kennis als lactatiekundige ook kan inbrengen tijdens deze maanden. We wensen iedereen een fijne zomer toe!

 

waarnemer
<- Terug